O NAS

Vsi, ki ste veliko na cesti in za volanom, veste, kako neprijetno je, če na cesti ostanete zaradi okvare, ali če se vam pripeti prometna nesreča.

Na razpolago smo vam 24 ur na dan vsak dan v letu!

Avtovleka Maribor AVTO-TOMAŽIČ; Smiljan Tomažič S.P za Vas opravlja hitre in kvalitetne storitve avtovleke pri prevozu vseh vrst vozil, v domačem in mednarodnem prometu ob vsakem času, po vaših navodilih in naših izkušnjah.

Nudimo Vam prevoz in reševanje ponesrečenih osebnih in manjših tovornih vozil. Prevoze opravljamo s sodobnimi avtovlečnimi vozili.

Naš vozni park vsebuje:
Mercedes Atego 815
Mercedes Sprinter 316

Poleg prevoza vozil poskrbimo tudi za vse potnike in jih peljemo na želeno lokacijo. Dve rešitvi na en mah!
 

Za Vas poskrbimo tudi ko potrebujete pomoč na cesti, v primeru menjave koles, vžig avtomobila, zamenjave žarometov, dostave goriva…

Nudimo Vam diagnostiko Vašega vozila po naslednjih protokolih:
- EOBD,
- OBDII,
- OBDI,
- JOBD;
ter hitre in zanesljive servise in manjša popravila vašega avtomobila.

Podjetje AVTO-TOMAŽIČ; Smiljan Tomažič S.P. Avtovleka Maribor je zasebno podjetje z 12 letno tradicijo.

Naša današnja ponudba je plod vizije, ki ji sledimo že od samega začetka – lastnikom vozil ponuditi celovito paleto kakovostnih storitev na enem mestu. To je gonilo našega dela in temelj naše strategije.

Za več informacij in za sodelovanje z nami nas kontaktirajte. Z veseljem Vam bomo pomagali!

NAŠI PARTNERJI:


-Zavarovalnica Triglav d.d. je naš dolgoletni partner za katero opravljamo asistenčne storitve ter pomoč na cesti. V kolikor imate avtomobilsko zavarovalno polico sklenjeno pri zavarovalnici Triglav, ter vaše zavarovanje vsebuje pomoč na cesti, vam lahko AVTO-TOMAŽIČ; Smiljan Tomažič S.P- Avtovleka Maribor. v večini primerov vaše vozilo odpelje oziroma vam nudi pomoč na cesti  brez dodatnih stroškov*

*zavarovalne pogoje preverite pri zavarovalnici Triglav d.d.

Avto moto zveza Slovenija - AMZS, je naš partner za katerega opravljamo pomoč na cesti in asistenčne storitve.Po vzoru tujih avto-moto klubov je Avto-moto zveza Slovenije 1. oktobra 1959 poskusno ustanovila pomoč – informacije (SPI) in se s tem odzvala na vse gostejši promet na takratnih slovenskih cestah in vse pogostejše klice na pomoč slovenskih voznikov. 1. januarja 1960 je nova služba začela redno delovati in ta datum šteje za dan začetka delovanja AMZS pomoči na cesti, ki je danes zelo pomemben in nepogrešljiv del storitev Avto-moto zveze Slovenije.

*zavarovalne pogoje preverite pri AMZS d.d